Laatst maakte ik iets mee waar de meeste van mijn 60 plus leeftijdsgenoten alleen maar van kunnen dromen, al was de aanleiding minder rooskleurig. Het was al laat in de avond toen er aangebeld werd, en omdat je op dit tijdstip nooit kon weten of er gevaar dreigde of dat het belangrijk was keek ik via mijn video deurbel en zag mijn 18 jarige buurmeisje dat de prachtige naam Bloem had in tranen staan. Snel opende ik de deur en totaal overstuur vloog ze in mijn armen. “Hee meisje, wat is er aan de hand ?”, vroeg ik, maar er kwam geen zinnig woord uit. Nadat ze was gaan zitten schonk ik snel een glas water in en nam ik tegenover haar plaats. “Het is zó erg dat ik het niet aan mijn ouders durf te vertellen”, snikte ze hevig. Nadat ze een beetje tot bedaren was gekomen kwam het hoge woord eruit en deed ze met horten en stoten haar verhaal. “Je weet dat ik sinds een tijdje verkering heb met Jos en in het begin zag alles er rooskleurig uit, totdat hij vertelde dat hij in geldnood zat en vroeg of ik hem kon helpen”, snikte ze.
Ik had het 20 jarige joch wel eens gezien en had altijd mijn bedenkingen gehad, want hoe was het mogelijk dat hij op zijn leeftijd in een exclusieve auto reed en dure merkkleding droeg? “Om hem te helpen vroeg hij of ik tegen betaling seks wilde hebben met een andere man en zo haalde hij me over”, vervolgde ze haar relaas. “Van het één kwam het ander en ik was al snel zijn privé hoertje, waarbij ik dagelijks een aantal mannen afwerkte terwijl hij grote sommen geld in zijn eigen zak stak”. Het was me snel duidelijk dat ze in de handen was gevallen van een loverboy en maakte een plannetje om het criminele stuk tuig een lesje te leren.

Ik vroeg Bloem hoe ik in contact kon komen met Jos en ze vertelde dat hij naast zijn privé telefoon nog een extra exemplaar had voor zijn walgelijke praktijken. Hier moest snel een einde aan gemaakt worden en nadat ik het vertrouwen van Bloem had gewonnen gaf ze me zijn ‘zakelijke’ nummer en maakte ik een plannetje hoe ik dit het best kon aanpakken.
In mijn overwegend hetero kennissenkring had ik ook een paar goede homovrienden, Bas en André die er vast niet vies van waren het knulletje op een ruwe manier een lesje te leren. De volgende ochtend belde ik al vroeg met het homostel en legde de situatie uit. Ook Bas en André waren diep geschokt en wilden graag meewerken. Daarna belde ik Jos en terwijl ik mijn woede moest beheersen vertelde ik dat ik het nummer van een mede hoerenloper had gekregen en goede recensies over een zekere Bloem had gekregen. Een afspraak was gauw gemaakt, en nog diezelfde avond spraken we af in een hotel. Ik zorgde ervoor dat ik samen met Bas en André ruim op tijd aanwezig was en op de afgesproken tijd werd er op de deur geklopt en liet ik Bloem en Jos binnen. Inmiddels had ik Bloem op de hoogte gebracht van het plan en terwijl ik deed of ik haar voor het eerst zag keek ik met een goedkeurende blik naar het meisje. Nadat ik afgerekend had met Jos wilde hij de kamer verlaten en zou in de lobby van het hotel op Bloem wachten, maar zover kwam het niet.

Plotseling stormden Bas en André de badkamer uit waar ze zich verborgen hadden en grepen Jos stevig vast.
Vluchten had geen zin, want tegen deze sterke kerels kon hij niet op en nadat ze hem de kleren van het lijf hadden gerukt stond hij bibberend van angst in zijn blote reet. “Ga jij maar lekker naar huis, want het kan er hard aan toegaan en dit wil je vast niet zien”, zei ik tegen Bloem, maar ze was vastberaden en wilde toekijken hoe Jos onder handen genomen werd. “Op je knieën”, sommeerde Bas hem terwijl André zijn broek opende en hem dwong hem te pijpen, wat hij vertikte. Bas kneep hem venijnig in zijn wangen en riep dat hij maar beter kon meewerken omdat de mannen toch wel hun zin kregen. Jos koos eieren voor zijn geld en keek vol walging naar de zwaaiende snikkel van André voor zijn gezicht. Terwijl Bas zijn mond wijd opentrok schoof André zijn pik zonder pardon in zijn mond en begon hem diep in zijn keel te neuken waardoor Jos kokhals neigingen kreeg. Jos gaf zich nog niet gewonnen en probeerde zijn tanden in de snikkel van André te zetten die hem op een paar harde klappen op zijn wangen gaf. “Dat flik je niet nog eens, ben jij besodemieterd !”, riep hij briesend. Ondertussen keek Bloem zelfgenoegzaam hoe de knaap zijn straf onderging en genoot duidelijk van het tafereel.

Nadat de pik van André in de mond van de jongen keihard was geworden trok hij zijn snikkel uit de smoel van de amateur pooier en werd hij gedwongen op zijn handen en knieën plaats te nemen. Terwijl de mannen hun broek uittrokken keken ze opgewonden naar het maagdelijke jongenskontje waardoor Bas nu ook een stevige erectie kreeg. “Je denk toch niet dat we een soa willen oplopen”, zei Bas terwijl hij een condoom over zijn snikkel rolde en achter Jos plaatsnam. Zonder enig medelijden stootte hij zijn pik in één keer in het darmkanaal van de knaap die het uitgilde van de pijn, maar daar had Bas geen boodschap aan en begon hem stevig te neuken. Het duurde niet lang voordat Bas met een hevige kreun klaarkwam en het rubbertje vol spoot. “Hmm, een lekker strak gaatje”, riep hij, wat voor André een aanmoediging was het poepertje ook hardhandig te penetreren. Voor de tweede keer werd Jos keihard genomen en terwijl zijn pikkie slap tussen zijn benen bengelde stootte ook André zijn snikkel diep in de aars van de gillende knaap. André was totaal niet onder de indruk van de kermende knaap die inmiddels wel een beurs poepgaatje moest hebben.
Zonder enige emotie spoot André nu ook kreunend zijn kwak in het condoom en trok zijn pik uit de aars van de knaap die opgelucht was dat deze foltering voorbij was, wat niet wilde zeggen dat hij er zo makkelijk van afkwam.

Terwijl het homokoppel hun snikkels van de condooms ontdeden hadden ze nog een lekkernij voor Jos in gedachten en trokken hem aan zijn hoofd achterover. “Zo, en nu alles netjes doorslikken”, sprak bas dreigend terwijl ze het sperma uit de kapotjes in de mond van Jos lieten leeglopen. Jos trok een vies gezicht en gruwde van de kwakken die in zijn keel gleden waardoor hij bijna over zijn nek ging. Vervolgens kreeg hij een tiewrap om zijn lulletje die stevig aangetrokken werd waardoor Jos het uitschreeuwde van de ondraaglijke pijn. “Als laatste zullen we je nog even van een zalfje voorzien”, sprak Bas met een gemene grijns en haalde een potje met sambal tevoorschijn. Terwijl ze het uitgewoonde poepertje en de eikel van Jos met het hete goedje insmeerden gilde hij het uit van de pijn. “Laat dit een lesje voor je zijn, want als we merken dat je ooit nog meisjes voor je walgelijke praktijken misbruikt weten we je te vinden”, zei André in niet mis te verstande woorden. Ondertussen had ik in de jas van Jos een flink pak geld gevonden en gaf het aan Bloem. Het stond natuurlijk niet in verhouding tot wat Jos haar had aangedaan, maar ik vond dat ze recht had op deze financiële tegemoetkoming. Bloem was totaal niet geschokt en had genoten van de afstraffing die de knaap had gekregen. Nadat hij zijn kleren weer had aangedaan maakte Jos met een van pijn vertrokken gezicht dat hij wegkwam.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *