Al jaren hebben mijn vrouw en ik een goed seksleven, er ontbreekt niks aan. Toch hadden we al eens gefantaseerd over een triootje met nog een man erbij. Ik wist voordat wij samen waren dat ze er niet vies van was om eens met iemand het bed in te duiken. Na een aantal jaren samen vroeg ze aan mij of ik het erg zou vinden als ze seks zou hebben met een andere man. Ik was een klein beetje overdonderd en ik moest er even over nadenken. Het zou immers niet om een trio gaan maar zij 1op1 met een andere man.

Na een tijdje erover nagedacht te hebben en een aantal gesprekken stemde ik toe. Ik zou er niet bij zijn of aan deelnemen. Ze wilde het wel in een vertrouwde omgeving doen dus we besloten om het wel bij ons thuis te laten gebeuren maar ik zou dan in een andere kamer zijn. Het was zover er kwam een man langs (Marco) die zij geregeld had. Na een tijdje te hebben gesproken ging het gebeuren. Ze gingen naar de logeerkamer. Ik had er geen beeld bij maar ik hoorde ze wel praten. Na een tijdje werd het stiller, ergens gaf het een heel akelig gevoel om te beseffen dat ze nu iets met een andere man aan het doen was, maar stiekem was ik ook best nieuwsgierig. Ik besloot te luisteren, ik hoorde nog wat gepraat tussendoor en toen het praten stopte hoorde ik geluiden dat ze vrij heftig aan het zoenen waren. Op dat moment ging er van alles door me heen, maar ik bleef nieuwsgierig. En ik besloot te blijven luisteren. Niet heel veel later hoorde ik zijn broek open gaan en hoorde ik haar een verlekkerd geluid maken. Waarschijnlijk was dat het moment waarop ze zijn enorme staaf zag. Het was eventjes stil maar al gauw hoorde ik een paar genotskreunen van deze man.

Ik had er geen zicht op maar ik wist wel dat ze hem nu heerlijk aan het pijpen was. Ik raakte er meer en meer opgewonden door. Niet veel later hoorde ik weer wat kledingstukken op de grond vallen. Het kon niet anders of zij was nu ook lekker naakt. Ik hoorde weer wat gepraat en gezoen en het werd weer stiller en stiller. Uiteindelijk hoorde ik wat gekreun van mijn vrouw en ik wist dat ze nu heerlijk aan haar geile kutje gelikt werd. Na een tijdje werden de geluiden harder. Ik hoorde nu echt geluiden van zijn ballen die tegen haar kont aan het slaan waren, ik hoorde gekreun en het bed flink te keer gaan. Het kon niet meer anders zijn of ze werd nu lekker stevig geneukt. En mijn pik stond op dat moment strak van de geilheid, dat dit me zo enorm kon opwinden om mijn vrouw door een andere man te laten neuken. Een tijdje later kwamen ze uit de logeerkamer en hebben we met z’n allen nog even gesproken. Nadat deze man weggegaan is hebben we samen nog seks gehad.

Toen ik in haar kutje gleed met mijn pik, voelde ik dat het behoorlijk nat was, maar ook flink opgerekt. Ze gaf dit zelf ook toe dat de man behoorlijk geschapen was. Uiteindelijk is het een tijdje stil gebleven maar nu heeft mijn vrouw regelmatig seks met andere mannen. Soms zonder mij, soms met mij in een triovorm. Maar soms kijk ik ook alleen maar toe. Ik vind het behoorlijk geil om te zien hoe ze van de aandacht geniet, als ze zich lekker stout en sletterig gedraagt. Maar nog het geilst van al vind ik om te zien hoe ze een andere pik lekker in haar mondje neemt of in haar lekkere kutje krijgt. En lekker stevig geneukt wordt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *