Ik ben Carlien, en ik ben al een tijdje verkikkerd op jongen van mijn school. Johan zit twee klassen hoger dan mij en is best een lekker ding, hij is wel een beetje verlegen wat hem juist zo aantrekkelijk maakt. Linda had gevraagd of ik mee wilde gaan zwemmen met haar vriend en Johan. Daar had ik natuurlijk wel zin in maar ik kon in eerste instantie niet, ik moest namelijk tennissen. Maar omdat de wedstrijd werd afgelast ben ik gewoon in mijn eentje naar het zwembad gefietst in de hoop dat ik ze daar tegen zou komen. Bij de ingang van het zwembad kon je naar binnen kijken, het leek wel of het zwembad was gesloten, er was namelijk niemand te zien. Ik besloot me evengoed te gaan omkleden, en stapte een kleedhokje binnen. Ik trok daar mijn nieuwe paarse bikini aan, die me best wel sexy stond. Het was een lekker dun stofje met van die touwtjes aan de zijkant van het slipje.

Ik ben altijd best trots geweest op mijn lichaam, en dat mochten andere mensen, en zeker Johan, gerust zien. Doordat het topje lekker strak is, komt mijn welgevormde cup C er goed uit. Ik begon richting het bad te lopen, maar toen ik langs de douches liep vielen mijn ogen op een meisje dat zich stond te douchen. Laat ik meteen duidelijk zijn, ik val absoluut op mannen. Maar nu kon ik mezelf niet weerstaan om even te kijken, want ze had haar topje achteren losgemaakt en was haar grote borsten aan het strelen. Ik schatte haar een jaar of 18 en ze had een smalle taille en de huid van een halfbloedje. Ze was een beetje aan het draaien, en nu zag ik pas dat haar andere hand in haar kleine zwarte slipje was verdwenen. Ze maakte er snelle kleine bewegingen mee. Door haar bewegingen verschoof het stukje stof in haar bilnaad steeds mee. Zij zag er mooi uit met het water wat over haar lichaam gleed, langs haar lichtbruine tepels. Over haar schaamlippen waren door het gladde zwarte stofje telkens twee of drie vingers te zien die deels in haar spleet verdwenen. De lippen van haar mond waren mooi en voluptueus, ze trilden een beetje. Daar was ik wel jaloers op zulk mooi gezichtje. Haar lichaam begon steeds harder te schokken en te trillen, en ze begon heel lichtjes te kreunen. Uiteindelijk was haar hele lichaam gespannen, haar billen krompen strak samen, totdat ze schokkend klaarkwam. Nu besefte ik pas dat mijn bikinibroekje drijfnat was, en omdat ik bang was om betrapt te worden liep ik snel door. Bij het water aangekomen, dook ik meteen in het water. Het water werkte verkoelend op mijn nog geile lichaam.

Toen ik weer bovenkwam zag ik Linda met haar vriend uit het zwembad klimmen. Ze kwamen vanuit een hoek van het zwembad waar je in zo’n ligbad, aan de zijkant van het water kunt liggen. Daar moest Johan nog steeds zijn dacht ik. Maar waren gingen Linda en Jeroen dan heen? Ze liepen richting kleedlokalen, terwijl Jeroen zijn hand over haar kontje streelde. OK, die zien we voorlopig niet meer terug. Ben ik lekker alleen met Johan. Daar lag Johan toch in een ligkuil met zijn ogen gesloten. Stilletjes zwom ik naar hem toe, ik wilde hem wel even wakker laten schrikken. Ik sprong op hem, en hield daarbij zijn armen stevig vast. “In de klem” dacht ik, maar wat voelde ik toch met mijn kruis, hij had blijkbaar een enorme stijve gekregen van Linda. Hij schrok wakker uit zijn zalige rust, en herkende me meteen.De bochel in zijn broek drukte stevig op mijn schaamlippen, door de stof van mijn slipje heen. Hij keek een beetje bedenkelijk, hij had natuurlijk in de gaten dat ik het voelde.Om hem gerust te stellen, besloot ik meteen in actie te komen. Ik liet mijn handen over zijn borst glijden, langzaam omlaag in het water glijdend. Ik ging met mijn hand in zijn broek en voelde zijn staaf. Wauw wat had hij een enorme paal!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *